Dior divatház

2018. április 22., vasárnap

Prada Luna Rossa EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/prada-luna-rossa.html

Luna Rossa - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)


Az Amerika Kupa a legáhítottabb és tán a legnehezebben megszerezhető sport díj, a vitorlázás csúcsa. Kemény küzdelem, technológiai és erőnléti harc jellemzi: a verseny zsigerekben érezhető izgalma és a hullámokat szelő hajók látványa hihetetlen élmény lehet.
A Luna Rossa Csapat gondolata két nagyratörő, ambiciózus férfi agyából pattant ki. 1997-ben találkozott Patrizio Bertelli, a Prada ház ügyvezető igazgatója és German Frers, a világ egyik legnevesebb yacht tervezője, akik alig két hét alatt szinte a semmiből szervezték össze saját vitorlázó csapatukat.


Azóta a Luna Rossa csapat az Amerika Kupa egyik legnevesebb és legkedveltebb résztvevője.
A Prada új illatának kiindulópontjaként az extrém hajózás lényegét, velejét vették alapul. A parfüm a nagyra becsült Luna Rossa nevet kapta; egy illat, mely tiszteleg a természet és az innováció iránti szenvedély előtt.
Az illat Daniela Andrier alkotása: a szintetikus és a természetes összetevők közti erőteljes ellentmondástól lesz érzéki, kifinomult, méltóságteljes és időtlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...