Dior divatház

2018. április 5., csütörtök

Guerlain My Insolence női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/Guerlain-My-Insolence.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2932

Guerlain My Insolence EDT illata édes, virágos és egyedülálló. Egy felhőn táncoló lágy pihe, egy magával ragadó nevetés, egy érzéki pillantás, gondolataink könnyed játéka. Különleges, egyedülálló és gyönyörű. A teljes tökéletesség, a kifinomult szépség és elegancia ötvözete. Nemcsak a napos hónapokban lesz kiváló társa, a hosszú téli éjszakákon sem akar majd megválni tőle. A Guerlain My Insolence EDT illata először citrom és málna illatával érinti meg.

Szívében mandulavirág és jázmin aromája rejtőzik, alapját pacsuli esszenciája, vanília és tonkabab alkotja. Nem mindennapi, édesen gyümölcsös illata mindenkit magával ragad! Legfőbb összetevői, a málna és a lédús citrusok paradicsomi tájakra repítik. Ajánljuk minden nőnek, aki számára a felfedezés öröme mindennél többet jelent.

A Guerlain My Insolence EDT vakmerő nőknek készült. Illatát a szakma valódi mesterei alkották, melyet népszerűsége is alátámaszt. A Guerlain My Insolence egy luxuskivitelű üvegben rejtőzik, mely már az első pillanatban rabul ejti Önt, s a férfiak mind a lábai előtt hevernek majd. Rendelje meg a Guerlain My Insolence EDT-t és váljon a modern nő megtestesítőjévé, aki az illatok terén is követi a legújabb trendet és minden férfit levehet a lábáról. A Guerlain My Insolence EDT 2006-ban jelent meg és málnás illata azóta is töretlen népszerűségnek örvend a hölgyek körében.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...