Dior divatház

2018. február 23., péntek

Trussardi Donna, Trussardi Uomo

https://www.vip-parfumeria.hu/Trussardi-Uomo.html







Trussardi Uomo 2011 különlegesen elegáns férfi illat, mely 2011-ben került piacra. A fűszeres fa illatok közé sorolható, s üde, kifejező tónusai alkalmassá teszik az igazán kiemelkedő alkalmakra is.

Ha könnyedén titokzatos, szexi és kivételesen férfias megjelenésre vágyik, öltözzön a fűszeres és virágos, fás akkordok felhejébe a Trussarditól. Az Uomo 2011 előkelő flakonja fényes fekete színével mindenkiben az elegancia, erő, férfiasság és stílus benyomását keltik, már első látásra. Ám maga a parfüm illata is ilyen.

Az üvegcse fémes, arany teteje tökéletessé kerekíti az összhatást, melyet nem zavar meg a parfümöt védő, élesen szögletes, fekete doboza sem. A Trussardi Uomo 2011 a luxus és kifinomult ízlés megtestesítője. Pontosan ezért tökéletes ajándék lehet kedvesének. Az Uomo 2011 kontrasztokkal teli illat.

Először a gyümölcsök üde erejét árasztja lédús citrusok képében. Teljes harmóniába állítja aromájukkal a fűszerek illatát, melyek közül legintenzívebben a bergamott, a galbanum és a pikáns szerecsendió illatozik. A parfüm szívében a kellemes ibolya, elegáns mályva, és jótékony gyógynövények illata keveredik.

A finom fa, hűs moha és érzéki pézsma férfias kombinációja ad alapot a parfümnek, gyengéd, sokáig kitartó nyomot hagyva az Ön bőrén. A Trussardi márka már több, mint 100 éve van jelen az illatszer iparban és kínálata különösen széles.

Csodás parfümjein kívül a női és férfi divat nagymestere, de tervez bőr kiegészítőket, sőt autó és repülő belsőket is! A Trussardi illatai sosem kínálnak keveset Önnek. Mindig különleges, időtálló tónusokról van szó, melyek nem hagynak kétséget e nagy tradícióval rendelkező márka minőségét és presztízsét illetően.

Erről tanúskodik a Trussardi Uomo 2011 is, mely a citrusok bódító üdesége és a finom, fás tónusok alapjából kiemelkedő, hangsúlyos fűszerek kontrasztjára épít. Trussardi illataival felejthetetlen férfi lehet, aki számára nem léteznek akadályok, melyeket szelleme nemességével le ne küzdene!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...