Dior divatház

2018. február 21., szerda

Guy Laroche Drakkar Noir

https://www.vip-parfumeria.hu/Guy-Laroche-Drakkar-Noir.html







A Drakkar Noir EDT a Guy Laroche által alapított világhírű francia divatház első férfiillata. 1982-es megjelenésekor azonnal átütő sikert aratott, s időtálló illatának köszönhetően népszerűsége azóta sem csökken. Minden megtalálható benne, amit egy férfi egy illattól elvárhat, kortól és stílustól függetlenül.

Remekül olvasztja egybe a fiatalok kötetlenségére, gondtalanságára mutató friss tónusokat és a teltebb, varázslatosan fűszeres illatokat, melyek az életet jól ismerő és céljaikért keményen megküzdő idősebbekre jellemző bölcsességet szimbolizálják.

A Guy Laroche Drakkar Noir EDT időtálló s egyben modern illata lágy rozmaringba burkolt citrom és bergamot szikrázóan friss tónusaival érint meg először, melyeket kitűnően kihangsúlyoz a koriander és a boróka; levendula gyengéd érintése pedig könnyeddé, áttetszővé teszi.

A végső, titokzatosan ellenállhatatlan légkört pacsuli, szantálfa és tölgyfa mohája teszi valóban tökéletessé. A Drakkar Noir érzéki és örök illata egy egyszerű tervezésű fekete üvegben rejtőzik, mely minden divatstílushoz illik, akárcsak az illat maga.

Az üveg alakja jól illeszkedik minden férfi kezébe, még inkább hangsúlyozva ezzel a parfüm és viselője közti harmóniát.

Összetétel: Fej bazsalikom, levandula, citrom, citromverbéna, rozmaring, menta, üröm, bergamott Szív szegfű, koriander, üröm, boróka, fahéj, jázmin Alap vetivérfű, szantálfa, cédrus, borostyán, bőr, moha, fenyő, pacsuli, gyanta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...