Dior divatház

2017. szeptember 27., szerda

Gucci Flora by Gucci női parfüm


Gucci női illat, a Flora by Gucci egyenesen a híres Gucci ház legendás örökségének leszármazottja. A Flora by Gucci parfüm inspirációja egy ikonikus Gucci minta, a Flora, ami a divatház archívumából származik. A Flora minta méltán bizonyította, hogy birtokolja a csábítás időtlenségét, tette ezt először eredeti megtestesülésében; az 1966-ban, kifejezetten Grace monacói hercegnőnek tervezett selyemsálként. Teljességgel nőies és mélyen érzéki, ugyanakkor fiatalos és modern - a Flora By Guccit az ellentétek jellemzik. 

Ennek a különleges illatnak minden összetevője kifinomult optimizmust sugároz, amely a Flora hangulat egyik legfontosabb eleme. Ahogy azt a név is sugallja, fő jellemzője a virágos illatvilág, melynek rózsa és osmanthus virág a fő összetevője. Ennek a két erőteljes virágnak a kombinációja tökéletes összhangot alkot, amelyben a rózsa könnyedségét az osmanthus bársonyos, bőrszerű jellege harmonikusan ellensúlyozza. Az eredmény érzéki és kifinomult, amely annyira egyedi, hogy könnyen megkülönböztethetővé teszi a parfümöt a többi virágos illattól. 

A Flora by Gucci meglepő külseje kiemeli az illat különös vonzerejét. Habár a design az ikonikus Flora mintából született, az alkotás teljesen új. A termékskála minden darabja letisztult és változatos megjelenési formája Giannini új fekete-fehér Flora világának. Az Eau de Toilette fehér csomagolásán például megtalálható a Gucci márkavédjegye, a szalag fekete és arany színekben. A doboz belső falát a Flora minta borítja, a vidám, fekete-fehér virágok növelik a doboz kibontásának élményét. 

Tökéletes összhangban a gazdag Flora mintával, az illat hatszög alakú üvegét kifinomult részletek díszítik. A Gucci márkavédjegyeit beleépítették a kifinomult designba. A fekete szalagon, ami masnira van kötve az üveg nyakán aranyszínű bambuszdíszítés található, míg az elől található arany logó stílusának Guccio Gucci (a divatház alapítójának) aláírása az alapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...